Kiteshop Kiteschool Beach House
info@blowkiteschool.nl +31 65 25 34 999 Locatie
ūüŹĄ‚Äć De Zandmotor heeft vlak water: De beste spot voor kitelessen!
ūü§ô De beste instructeurs
RESERVEREN

Kitesurfshop

Home Kitesurfshop

BLOW Kitesurfshop

Wij zijn begonnen als kitesurfschool en hebben de ambitie om de cursist van begin tot eind te helpen in zijn kitesurf carrière. Dus zijn we hard aan de slag gegaan en hebben we onze eigen kitesurfshop. Voor ons een mooie en logische stap. Een goede kitesurfschool stopt namelijk niet bij lesgeven!

Op een gegeven moment ben jij klaar om zelfstandig te kitesurfen en je wilt je eerste kitesurf set kopen. Maar waar ga je beginnen? Ga je voor nieuwe spullen of toch Marktplaats afstruinen? Wij begrijpen dat het niet altijd even gemakkelijk is. Net als tijdens de kitesurflessen helpen we je verder. Jouw instructeur is de beste adviseur, omdat hij/ zij precies weet op welk niveau je bent en wat voor soort kite of board bij je past. Hierdoor krijg jij een eerlijk en op maat gemaakt advies.

Wij werken samen met de beste merken in de branche: Ozone, F-One, Mystic en Lieuwe Boards. Je kan alle kites en boards testen bij ons op het strand.

Bekijk onze producten

Kitesurfshop op het strand

BLOW heeft haar eigen kitesurfshop op het strand van Kijkduin en wij zijn elke windy day of the week open. Bij ons is de complete lijn van Ozone, F-One, Mystic en Lieuwe te testen. Het voordeel van een kitesurf shop op het strand hebben is groot:

  • gelijk testen/ huren en kopen ūüėÄ
  • letterlijk 50m van de zee verwijderd
  • altijd open wanneer het waait
  • spullen opslaan, omkleden, douchen en eten!

Kitesurfshop verhuur

Heb jij recentelijk kitesurflessen gevolgd en wil je wat meer meters maken om te oefenen. Geen probleem! Kom langs bij ons, of neem van te voren even contact op.

  • ‚ā¨30,- per uur voor complete set inclusief alles
  • Aantoonbare kitesurf ervaring (IKO, VDWS of ander certificaat)
  • Nieuwste producten van Ozone, F-One, Lieuwe en Mystic

Niet zeker van je zaak? Dan kan je altijd nog een opfrisles nemen bij één van onze gecertificeerde IKO instructeurs. Voor opfrislessen raden wij privé of duo lessen aan, deze zijn erg effectief en zorgen ervoor dat je binnen no-time weer zelfverzekerd op je board staat. Boek gelijk je lessen in.