Kiteshop Kiteschool Beach House
info@blowkiteschool.nl +31 65 25 34 999 Locatie
🏄‍ De Zandmotor heeft vlak water: De beste spot voor kitelessen!
🤙 De beste instructeurs
RESERVEREN

Waarom BLOW Kitesurfschool?

Home Waarom BLOW Kitesurfschool?

BLOW Kitesurfschool

BLOW is in 2013 opgestart door Chris & Toine. Deze blije kitesurfers hebben tijdens hun studietijd in Delft een gezamenlijke passie gevonden in het kitesurfen en in het geven van kitesurfles. Deze passie heeft ertoe geleid dat ze de hele wereld zijn over gereisd op zoek naar de mooiste plekken met de beste wind en golven om zoveel mogelijk tijd op het water te besteden.

BLOW staat dan ook voor: Be – Life – On – the Water. In Nederland zijn Chris & Toine samen begonnen op de Zandmotor in Kijkduin om kleine groepen te leren kitesurfen. BLOW is inmiddels uitgegroeid tot een grote kitesurfschool met een super tof team van leuke, enthousiaste en vooral ervaren kitesurf instructeurs.

Team van BLOW Kitesurfschool

Alle instructeurs van BLOW Kitesurfschool worden persoonlijk uitgekozen door Chris & Toine omdat wij het erg belangrijk dat onze instructeurs echt goed kunnen kitesurfen, dat ze weten waar ze het over hebben maar vooral dat ze op een leuke en veilige manier het kitesurfen kunnen leren aan iedereen. De kitesurfvaardigheden in combinatie met de jarenlange ervaring met kitesurfles(sen) zorgen ervoor dat een kitesurfcursus bij BLOW Kitesurfschool een onvergetelijke ervaring is voor jong & oud!

blow kitesurfschool
Ontmoet het team

Waarom kiezen voor BLOW Kitesurfschool?

zie hieronder alle redenen waarom BLOW de ideale kitesurfschool is om jou te leren kitesurfen. Nog niet overtuigd bel ons dan: +31652665531

Gecertificeerde kitesurfshool

IKO Gecertificeerde kitesurflessen staan voor kwaliteit. Bij onze gecertificeerde instructeurs krijg je het kitesurfen zo onder de knie. En na je les krijg je een officieel IKO certificaat uitgereikt.

Persoonlijke aanpak

BLOW is gespecialiseerd in het verzorgen van kitesurflesssen voor kleine groepen. Onze aanpak van kleinere groepen per instructeur is erg succesvol gebleken. Zo kunnen wij sneller en effectief cursisten leren kitesurfen.

Klantvriendelijk

Wij zijn meer dan alleen een kitesurfschool. Voor, tijdens en na je les staat BLOW voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij zijn 7 dagen per week open en heel flexibel met het inplannen van je les – ’s avonds na het werk kitesurfen? Geen enkel probleem

Ervaren top team

Wij zijn erg trots op ons team – dit zijn allemaal kiters van het eerste uur met een grote passie voor de sport. Het gehele team heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van gecertificeerde kitesurflessen.

Materiaal

BLOW Kitesurfschool wordt gesponsord door Mystic & Slingshot. We hebben altijd de nieuwste spullen zodat wij ook 100% op ons materiaal kunnen vertrouwen.

Veiligheid

Safety first! Elke cursist wordt bij ons helemaal veilig aangekleed met een: wetsuit, impact vest, lycra, helm en de benodigde veiligheidssystemen. Wij letten nauwkeurig op het weer zodat we nooit voor verrassingen komen te staan.

Top locatie

De Zandmotor in Kijkduin is onze thuisbasis:

– vlak water
– ondiep water
– geen golven
– geen stroming
– perfecte stabiele zeewind

Eerlijke prijzen

– Kitesurfles met de nieuwste materialen
– Beste kitesurflocatie van Nederland
– Kitesurfles van een ervaren top team

Kortom heel veel kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Bekijk onze Kitesurfschool

Wat heeft BLOW Kitesurfschool te bieden?

Join the Family! Bekijk onze kitesurflessen