Kiteshop Kiteschool Beach House
info@blowkiteschool.nl +31 65 25 34 999 Locatie
ūüŹĄ‚Äć De Zandmotor heeft vlak water: De beste spot voor kitelessen!
ūü§ô De beste instructeurs
RESERVEREN

Kitesurfles Kinderen

Home Kitesurfles Kinderen
Wij zijn één van de weinige kitesurfscholen die officieel kitesurfles mogen geven aan kinderen. Veiligheid & fun staan voorop: +31652534999
Stefan Grootenboer Senior Instructeur

Kitesurfles Kinderen

BLOW Kitesurfschool is een internationaal erkende IKO kitesurfschool en wij mogen kinderen vanaf 6 jaar leren powerkiten en vanaf 8 jaar leren kitesurfen.

Naast dat de leeftijd van belang is, is het gewicht ook erg belangrijk. Het minimum lichaamsgewicht van een cursist moet 30kg zijn. Bij ons staat veiligheid voorop tijdens kitesurfen met kinderen. Je bent immers wel bezig met een vlieger en vaak wat hardere wind. Wij hebben veel ervaring in het geven van kitesurfles voor kinderen. De jongste deelnemers zijn 10 jaar oud.

Wil je echt een toffe ervaring, kijk dan snel verder. Want wij verzorgen ook complete kitesurfkampen voor jongeren!

Kitesurfkamp informatie

Het BLOW Kitesurfkamp is het hoogtepunt van het jaar. De zomer is begonnen, de scholieren hebben vakantie en wij van BLOW staan te trappelen om een nieuwe generatie te leren kitesurfen, golfsurfen, skateboarden en volledig onder te dompelen in het strandleven van Scheveningen en Kijkduin.

Ons 5-daagse kitesurfkamp is geschikt voor jongeren in de leeftijdscategorie: 12 t/m 17 jaar. Het maakt niets uit of je een beginnend of gevorderd kitesurfer bent, de lessen worden aangepast op jouw niveau! Aan het einde van de week krijg je je IKO certificaat, waarmee je over heel de wereld mag kitesurfen!

 

  • elke dag kitesurfen,¬†golfsurfen, skateboarden
  • inclusief 4 nachten accomodatie & gezond eten
  • toffe & spannende avond activiteiten
  • een zomer vol nieuwe vrienden!

(aan het einde van de week sta jij op je board)

Een zomer vol nieuwe vrienden

Enthousiast geworden over het kitesurfkamp? Ga de uitdaging aan

Geef kids een nieuwe passie!

Leeftijd kitesurfles kinderen

Volgens¬†de¬†IKO¬†regels van het kitesurfen is het toegestaan om kinderen vanaf 6 jaar te leren powerkiten en vanaf 8¬†kitesurfles te geven. Echter bij BLOW staat veiligheid voorop en is leeftijd niet alleen een criterium maar ook het gewicht.¬†Onder de 30 kg wordt er geen kitesurfles¬†kinderen gegeven, wel is het mogelijk om met een kleine vlieger te leren vliegeren. “Jong gedaan is oud geleerd”.

Groepen kitesurfles kinderen

Wij proberen zo goed mogelijk de kinderen in te delen met leeftijdsgenootjes en cursisten met hetzelfde gewicht. Zodoende kunnen we de grootte van de vlieger en het materiaal goed afstemmen op de jonge kitesurfers in spe. Daarnaast is het ook veel leuker om met vriendjes en vriendinnetjes te leren kitesurfen!

Ouders en kitesurfles kinderen

Graag zien wij ouders en kinderen samen leren kitesurfen, dat is echt een fantastisch gevoel. Zeker wanneer de kids veel sneller progressie maken dan de ouders, dus pas op! Willen jullie als gezin kitesurfles dan is dat geen enkel probleem, we zullen dan alleen het materiaal moeten aanpassen zodat de ouders en kinderen tijdens de kitesurfles allebei veilig en goed leren kitesurfen!

Bekijk onze lespakketten