RESERVEREN

kitesurfkamp

Home kitesurfkamp

Kitesurfkamp informatie

Het BLOW Kitesurfkamp is het hoogtepunt van het jaar. De zomer is begonnen, de scholieren hebben vakantie en wij van BLOW staan te trappelen om een nieuwe generatie te leren kitesurfen, golfsurfen, skateboarden en volledig onder te dompelen in het strandleven van Scheveningen en Kijkduin.

De instructeurs van BLOW hebben jarenlange ervaring in het lesgeven en zijn zeer goed opgeleid. Naast de vanzelfsprekende veiligheid, staat plezier voorop. Als jij je inschrijft voor ons 5-daagse kitesurfkamp dan kies je ervoor om met een enthousiast en jong team op pad te gaan.

Al jouw vorderingen worden automatisch bijgehouden op je persoonlijke “progression-file”. Het doel van dit kitesurfkamp is van jou een zelfstandige kitesurfer te maken. Na afloop reiken we jou IKO certificaat uit, een officieel document waarmee je op de hele wereld mag kitesurfen en spullen huren.

Het kitesurfkamp wordt gehouden op de thuisbasis van BLOW Kitesurfschool namelijk het strand van Kijkduin, dit ligt 5 minuten ten zuiden van Scheveningen. Wil je meer weten over ons kitesurfkamp, lees dan snel verder.

Kitesurfkamp – Algemene informatie

Het BLOW Kitesurfkamp vind plaats in de zomer van 2017 in drie verschillende weken, informeer snel of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

 • 1 t/m 5 juli
 • 15 t/m 19 juli
 • 1 t/m 5 augustus

GROEPEN

BLOW Kitesurfkamp wordt georganiseerd voor de leeftijdsgroep van 12 t/m 17 jaar. Voor het kitesurfkamp geldt een minimum van 6 en maximum van 35 deelnemers per week. Bij minder dan 6 aanmeldingen zijn wij genoodzaakt om de boeking in overleg te verplaatsen naar een andere week. Wij zullen geruime tijd van te voren contact opnemen mocht dit het geval zijn.

Tijdens het BLOW Kitesurfkamp verblijven we 4 nachten op het Roompot vakantiepark in Kijkduin. De eerste dag verzamelen we ons bij BLOW Kitesurfschool in Kijkduin om 08.30uur. De camping is op loopafstand van BLOW. Na het uitzwaaien van je ouders gaan we gelijk van start met het dagprogramma dat vol sportieve en leuke activiteiten zit. Je ouders of verzorgers kunnen jou weer ophalen op de laatste dag om 18:00.

De gehele paklijst wordt na je inschrijving toegestuurd, hierin staat alles wat je nodig hebt tijdens het kitesurfkamp.

De prijs voor het kitesurfkamp is €599,- inclusief:

 • Accommodatie
 • Maaltijden
 • Tussendoortjes
 • Kitesurflessen
 • Wetsuit gebruik
 • Kitesurfmateriaal
 • IKO Certificaat
 • Extra activiteiten
 • Evt. vervoer naar andere activiteit

Tijdens het kitesurfkamp maken we veel gebruik van de fiets. De deelnemer dient zelf een fiets mee te brengen. Indien de deelnemer geen fiets mee heeft dan is het mogelijk om in de buurt op eigen gelegenheid een fiets te huren.

Onze kitesurflocatie is op de Zandmotor van Kijkduin, 5 minuten ten zuiden van Scheveningen. Het strand van Kijkduin is uitermate geschikt om te kitesurfen, door het vlakke water in de lagune van de Zandmotor. De centrale liggen van Kijkduin is ideaal voor uitstapjes naar Scheveningen en Den Haag.

Vul online het reserveringsformulier in met uw juiste gegevens. Wij sturen een automatische bevestigingsmail van jouw reservering. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur (via mail of telefoon) contact met je op en bespreken we boeking van het kitesurfkamp. Tijdens dit moment geven we alle informatie om de deelnemer goed voor te bereiden op je les.

Moet ik meteen betalen?

Om je reservering definitief te maken vragen wij altijd of je het bedrag binnen 5 dagen na reservering wilt overmaken op onze rekening.

Voor wie is het kitesurfkamp bedoelt?

BLOW Kitesurfkamp is geschikt voor allerlei soorten kampen, of het nu gaat om een schoolkamp, sportkamp of jeugdkamp. Wij verzorgen all-in kampen voor een aantrekkelijke prijs, waarbij iedereen een onvergetelijke tijd zal hebben. Het kitesurfkamp wordt aangeboden voor de leeftijdsgroep: van 12 t/m 17 jaar.

Beginnend kitesurfer – heb je nog nooit een kite in je handen gehad? Geen probleem, wij beginnen bij het begin zodat je alles krijgt te weten van kitesurfen. We leren je de theorie en de praktijk zodat je aan het einde van ons kitesurfkamp precies weet hoe het materiaal werkt terwijl je lekker heen-en-weer aan het varen bent! Wie weet maak je zelfs je eerste sprong, yihaaaa!

Gevorderde kitesurfer – Heb jij al ervaring met kitesurfen? Misschien wel eens een lesje gedaan, of kan je al heen-en-weer varen, springen? Geef van te voren alle informatie bij je inschrijving, bijvoorbeeld wat je nog wilt leren of waar je moeite mee hebt. Zodoende kunnen we hier rekening mee houden en passende lessen voor je inregelen. Neem gerust je eigen kitesurfmateriaal mee, als je dit niet hebt dan kan je bij ons het nieuwste freestyle materiaal proberen.

Kitesurfles kiteschool BLOW

Highlights van het Kitesurfkamp

KITESURFKAMP – SPORTEN

Je krijgt elke dag tussen de 3-4 uur kitesurfles. Het kitesurfen kan vaak doorgaan, mocht een kitesurfles niet door kunnen gaan dan biedt BLOW Kitesurfkamp andere activiteiten aan:

 • Golfsurfen: pak een lange mooie golf voor de boulevard van Kijkduin of op de wereldberoemde spot van Scheveningen
 • Longboarden: je bent nog nooit zo chill naar het strand gegaan, pak een skateboard en cruise over de boulevard of met de wind in je rug langs de duinen
 • Powerkiten: kitesurfen begint met vliegeren, pak een van onze vliegers om je skills te perfectioneren
 • Strandactiviteiten: werk je in het zweet tijdens een potje strandvoetbal en duik daarna de zee in om af te koelen
20160703-blow-kiteschool-519
20160703-blow-kiteschool-162
Kitesurfles BLOW
20160703-blow-kiteschool-251
KITESURFKAMP – WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Kitesurfmateriaal: alle lessen worden gegeven met het nieuwste 2017 materiaal, je kan de gehele week gebruik maken van ons materiaal
 • De beste kitesurfspot van Nederland: leer kitesurfen op het vlakke water van de Zandmotor in Kijkduin
 • Les op eigen niveau: we delen je in bij buddies van je eigen niveau – zo ga je het snelst vooruit!
 • Enthousiaste en professionele groep instructeurs
 • IKO certificaat: Na afloop van het kitesurfkamp ontvang jij je IKO certificaat. Met dit bewijs kan jij over de hele wereld aantonen dat jij bij een erkende kitesurfschool les hebt gehad.
 • Gratis Mystic goodiebag: verrassing!
 • Nieuwe vrienden: je gaat een van de beste zomers in je leven doorbrengen met nieuwe mensen, wij weten zeker dat je hier nieuwe vrienden gaat maken!
 • Best summer ever!
BLOW kiteschool surflessen
BLOW kiteschool surfles
20160703-blow-kiteschool-2-189
20160703-blow-kiteschool-2-224
KITESURFKAMP – EXTRA’S

 • Strand: Ga deze week lekker chillen op het strand of neem een duik in de zee
 • Bezoek Scheveningen of Den Haag: Zin om een terrasje te pakken of lekker te shoppen, pak je fiets of het OV om deze twee topplekken te bezoeken
 • Gezamenlijke activiteiten; Bonte avond, weerwolven, vlaggenspel
 • Beach BBQ: we sluiten traditiegetrouw af met een knaller van een Beach BBQ
bbq

Een zomer vol nieuwe vrienden!

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te leren kitesurfen? Neem dan direct contact met ons op en ga de uitdaging aan!

Ga op kitesurfkamp met een jong en enthousiast team

Wanneer je kiest voor BLOW Kitesurfkamp kies je ervoor om door een jong en enthousiast team op sleeptouw te worden genomen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of helemaal geen. We delen namelijk iedereen bij hetzelfde niveau in.

Bij BLOW Kitesurfkamp staat plezier voorop. Daarom kiezen we ervoor om de groepjes tijdens het kitesurfen klein te houden, per instructeur plannen wij maximaal drie cursisten in. Op deze manier weten wij zeker dat je voldoende aandacht krijgt van de instructeur en je het kitesurfen echt onder de knie zult krijgen. Daarnaast kun je er bij BLOW Kitesurfschool vanuit gaan dat de instructeurs ervaren zijn en allemaal de benodigde certificaten hebben.

20160703-blow-kiteschool-563

(Enthousiast geworden? BLOW staat voor je klaar!)

Locatie Kitesurfkamp

BLOW Kitesurfkamp ligt aan het vlakke en ondiepe water van de Zandmotor in Kijkduin. Kijkduin ligt maar 5 km onder Scheveningen en Den Haag. De camping ligt ook maar op 5 minuten lopen af van de kitesurfspot. Kortom die ideale locatie voor een kitesurfkamp. 

De afgeschermde, ondiepe lagune van de Zandmotor heeft vlakwater in combinatie met een stabiele zeewind daarom is het de perfecte plek om te leren kitesurfen. Er een special gebied voor kitesurfers ingericht, waardoor er alle ruimte is om voor kitesurflessen.

Hoe zit het met de windrichting? Het is hier mogelijk om met alle windrichtingen te kitesurfen. De Zandmotor is ondiep waardoor er op veel plekken gestaan kan worden, dit is uniek voor een kitesurf locatie in Nederland en maakt leren kitesurfen vele malen gemakkelijker.

kitesurfles kijkduin

Accomodatie Kitesurfkamp

Tijdens het kitesurfkamp verblijven we op het Roompot vakantiepark in Kijkduin, dit is 5 minuten lopen van de kitesurfspot en ligt direct achter de duinen. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien: douches, toiletten, speeltuinen, zwembad en zelfs een supermarkt. Tijdens het kitesurfkamp zullen we met de gehele groep verblijven in een stoere legertent waar wij elke dag het ontbijt en avondeten wordt gemaakt. De gehele paklijst zal na inschrijving worden opgestuurd.

Verwacht ook een spannend avontuur tijdens onze weerwolven tocht en bonte avond!

kitesurfkamp

Kitesurfkamp Reserveren

Wat gebeurt er als ik het reserveringsformulier invul? Wij sturen een automatische bevestigingsmail van jouw reservering. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur (via mail of telefoon) contact met je op en gaan we samen de boeking voor het kitesurfkamp bespreken.

Vervolgens sturen wij een gedetailleerde vragenlijst mee zodat we alles komen te weten over de deelnemer. In deze mail staat ook alle informatie ter voorbereiding op het kitesurfkamp!

Moet ik gelijk betalen?

Om je reservering definitief te maken vragen wij altijd of je het bedrag binnen 5 dagen na reservering wilt overmaken op onze rekening.

Heb je nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op via:

+31652534999

Reserveringsformulier