RESERVEREN

Kitesurfles Kijkduin | De Zandmotor

Home Kitesurfles Kijkduin | De Zandmotor

Kitesurfles in Kijkduin | Zandmotor?

BLOW Kitesurfschool geeft kitesurfles op het vlakke en ondiepe water van de Zandmotor. Kijkduin ligt maar 5 km onder Scheveningen en je kan er gratis parkeren. Kortom de ideale plek voor kitesurfles. 

De afgeschermde, ondiepe lagune van de Zandmotor heeft vlakwater in combinatie met een stabiele zeewind en is daarom de perfecte plek om te leren kitesurfen. Er een speciaal gebied voor kitesurfers ingericht, waardoor er alle ruimte is voor kitesurflessen.

Hoe zit het met de windrichting? Het is hier mogelijk om met alle windrichtingen te kitesurfen. De Zandmotor is ondiep waardoor je op veel plekken kan staan. Dit is uniek voor een kitesurf locatie in Nederland en maakt leren kitesurfen vele malen gemakkelijker.

+316525349999

Voordelen Kitesurfles in Kijkduin | Zandmotor

  • kniediep water – overal staan
  • vlak water – geen golven en stroming
  • aan de kust – stabiele zeewind
  • goed bereikbaar & gratis parkeren
  • omkleden & douchen

“De Zandmotor in Kijkduin is de blauwe piste van het kitesurfen. Niet alleen is het veiliger om hier te leren kitesurfen je leer het ook nog eens veel sneller wat uiteindelijk de ervaring leuker en betaalbaar maakt!”

 Faciliteiten

Wij werken samen met Le Club Maritim. Hier starten de kitesurflessen van BLOW altijd. De volgende facilteiten zijn aanwezig op onze locatie:

– Omkleedhokjes
– Douche
– Opbergmogelijkheden
– Heerlijke koffie & broodjes van Le Club Maritim
– Gratis parkeren
– Loopafstand van de kite spot

Le Club Maritim

*foto van Le Club Maritim, de ontmoetingsplek van BLOW Kitesurfschool

Route Kijkduin & Zandmotor

Kitesurfles Kijkduin? Navigeer naar het Deltaplein 692 in Den Haag. Hier kunt u overal gratis parkeren. Loop richting de zee en aan de linkerkant zie je 4 grote zwarte vlaggen van Le Club Maritim. Links van het horeca gedeelte staan de instructeurs van BLOW Kitesurfschool je op te wachten.

Le Club Maritim is onze ontmoetingsplaats, vanuit hier starten al onze lessen en kan je bij ons omkleden en je spullen veilig opbergen. Vervolgens gaan we samen het strand op. De makkelijkste manier om ons te vinden is via Google Maps: BLOW Kitesurfschool

Uiteraard zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bus 23 en 24 stoppen bij de boulevard van Kijkduin, 5 minuten lopen van onze locatie. Ook liggen we aan het mooiste fietspad van Nederland! Het fietspad van Kijkduin naar Hoek van Holland.

Video’s over de Zandmotor

*BLOW brand movie (waarom zijn we deze school gestart)